MASSAGE

 

TAKTIL MASSAGE

En mjuk, avslappnande beröringsmassage som passar alla, men som lämpar sig speciellt för personer med stress, spänningar och smärta i kroppen. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna.

Man strävar efter att få kroppen att producera mer Oxytocin, vilket ökar genomblödningen i hjärnan, minskar aggresivitet, reglerar blodtrycket, lindrar smärta, minskar rädsla, minskar muskelspänningar och stimulerar matsmältning och näringsupptag.

 

Helkropp  45 min  500:- 

                60 min  600:- 

                90 min  800:-

 

 

OLJEMASSAGE  och  HEALINGMASSAGE

En avkopplande,intuitiv och mjuk helkroppsmassage  med varm olja eller cocosolja. En massage där jag masserar utefter känsla och vad du själv har för önskemål.  Jag masserar med en olja som är utvald utefter kroppskonstituition eller obalans.

Stressreducerande, balanserande av energierna i kroppen och mycket avkopplande. Mjukar även upp spända muskler. Om man så önskar även energibalansering (healing) i samband med massagen.

Oljemassage eller Healingmassage:

Helkropp    60 min    600:-

                 90 min    800:-

Oljemassage

 Halvkropp  30 min   400:-

                  40 min   500:-

 

 "STONE SWEDANA"  -  HOT STONE MASSAGE

En skön helkroppsmassage med inslag av lena, varma stenar som jag jobbar med. Det ger dig kraft  och energi, ökar blodcirkulationen, balanserar både kropp och själ, samt ger en skön avkopplande stund. Massagen är bra för stress, värk, fibromyalgi, ischias, stelhet, muskelvärk, trötthet mm.

Jag använder speciellt utvald aromaolja och massageolja utefter vad du har för obalans.

Helkropp

60 min  600:-

90 min  800:-

120 min 1000:-

 

 

DIN EGEN STUND

Boka endast behandlingstid. När du kommer sitter vi ner och pratar och vi kommer tillsammans fram till vad just du behöver idag. Du kanske väljer någon av behandlingarna jag har att erbjuda eller mixar vi något för din stund. allt enligt ditt önskemål och behov.

Stunden är din!

 

45 min - 500:-

60 min - 600:-

75 min  - 700:-

90 min  - 800:-

105 min  - 900

120 min  - 1000:-

 

 

 

 

Solnedgång

 

 

Sol i Sinne - logga Lila