Mitt namn är Marie Lindvall. Jag bor i Eksjö tillsammans med min man , en hund och två katter. Barnen är utflugna.

Jag har jobbat som undersköterska nästan hela mitt vuxna liv och de senaste 17 åren på Kvinnohälsovården i Eksjö , vilket jag har trivts med. Vid sidan av mitt jobb har jag sen 2008 utbildat mig till ayurvedisk terapeut, healer och massör.

Nu har jag kört Sol i Sinne helt i drygt 1 år och mycket har hänt sedan dess och jag har kommit fram till att tacka ja till ett heltidsjobb på steriltekniska avdelningen på Höglandssjukhuset from 6/11 2017. Jag kommer därför att ha begränsade tider att erbjuda men vill ändå ha kvar verksamheten men i annan form. 

Mitt liv är min livsresa och jag försöker hitta balans och skönhet i mitt liv, där jag varvar arbete med vila och stillhet. Jag gillar att måla, läsa, promenera i skogen, resa och att umgås med familjen. Jag är andligt intresserad och lär mig hela tiden mer och mer om vad andlighet är t ex att vara sann mot sig själv, hitta styrkan i sitt inre. att vara i nuet och leka fram livet och att störst av allt är kärleken, både till sig själv och sina medmänniskor!

I maj 2014 döpte jag min firma till SOL I SINNE - jag vill föra in solsken i sinnet hos både mig själv och mina medmänniskor. 

De som söker min hjälp kommer av olika anledningar t ex smärtor i kroppen, spänningar, oro och ångest, sorg, stress, trötthet m.m . Eller vill de ha hjälp med att få balans i kropp och själ eller helt enkelt en stunds skön avkoppling.

 Det gläder mig att kunna hjälpa mina medmänniskor till ett bättre mående , antingen med healing, healingmassage, oljemassage, taktil massage, Abhyangamassage, Marmabehandling, Ansiktsbehandling Aroma eller Face-lift. Nytt from februari 2017 är Lymfdränagemassage, Fibromassage och gravidmassage.

 

 

 

Varmt Välkomna till SOL I SINNE!

DSC00026

 

 

Sol i Sinne - logga Lila