Marmabehandling

8En aromaolja väljs ut efter en kort konsultation före behandlingen.

Olja smörjes med lätt fingerberöring på ett stort antal marmapunkter på kroppen från hjässan ner till fotsulorna. Behandlingen avslutas med en stunds vila.

Det är en ayurvedisk stressupplösande behandling utefter din kroppskonstituition eller eventuell obalans, som går på djupet och löser upp eventuella blockeringar i ditt energisystem. Kroppen och själen får åter tillgång till den energi den behöver för att kunna fungera optimalt.

Efter behandlingen får du sitta ner och dricka en kopp te i stillhet och helst i tystnad, Lyssna på det kropp och sinne ber dig om och ta det lugnt efteråt

 OBS! Marmabehandling ska ej ges till gravida, ej heller de första dagarna på menstruation.

60 min            600:-

90 min           800:-

105 min         900:-

Aniktsmassage Face-lift

5En balanserande ayurvedisk huvud-och ansiktsmassage. Behandlingen inleds med huvudmassage, vilken ger en lugnande och stressreducerande påverkan på hela kroppen.

Akupunkturpunkter i ansiktet stimuleras därefter med olja vilket balanserar energierna i kropp och själ. Ansiktet masseras sen med en olja som anpassas efter din situation och eventuella obalans, lugnande, stressreducerande eller stimulerande, vilket just du har behov av.

Tills sist masseras hela ansiktet med en balanserande ansiktscreme. Behandlingen avslutas med en stunds vila. Ger ansiktet "ett lyft" och är mycket skönt och avkopplande.

En kortare behandling, men som ändå påverkar hela kroppen. Passar alla, lämplig även för dig som inte vill ta av dig kläderna under behandling.

 

 

ca 40 min.       450:-

 

 

 

Abhyangamassage

En mycket behaglig ayurvedisk helkroppsmassage med stora mängder varm olja enligt din kroppskonstituition eller obalans.

Huvudet, ansiktet och kroppen masseras systematiskt med lugna, svepande rörelser och ett lätt tryck.

Behandlingen är djupt avslappnande och stressreducerande för kropp och sinne och stärker nervsystemet. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Löser även upp och transporterar bort slagg ur kroppen.

Behandlingen avslutas med 15 minuters vila.

 

 60 min    600:-

90 min     800:-

120 min    1000:-

 

 

 

 

 

100_1596

DSC00030

DSC00164

 

Sol i Sinne - logga Lila

Ansiktsbehandling AROMA

En aromaterapeutisk Ansiktsbehandling, sedd med Ayurvediska ögon.

Den innehåller:

- rengöring

- peeling

- lermask

- ansiktsmassage i tre steg:   - akupressur

                                            - lymfdränage

                                            - massage

Behandlingen är energistimulerande, slaggrensande och mycket avslappnande.

60 min      600:-